Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και ροδίζουμε τα μπούτια κοτόπουλο στην κατσαρόλα για 6-7 λεπτά γύρω γύρω.
 - Προσθέτουμε το σκόρδο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά να γίνει διάφανο το κρεμμύδι.
 - Ρίχνουμε τις μελιτζάνες τα κολοκύθια και τις πατάτες.
 - Σοτάρουμε για 4-5 λεπτά, ρίχνουμε τον πελτέ και τον τρίβουμε στην βάση της κατσαρόλας και αφήνουμε να ψηθεί για 1 λεπτό.
 - Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και το σπιτικό ζωμό λαχανικών και τρίβουμε μπόλικο πιπέρι.
 - Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε τα μπουτάκια στην κατσαρόλα για περίπου 35-40 λεπτά (χαμηλή φωτιά) μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας τους.
 - Τέλος πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
 - Νερό δεν βάζω καθόλου. Βράζουν τα υλικά στα ζουμάκια των λαχανικών γι’ αυτό θέλω χαμηλή φωτιά και σκεπασμένη κατσαρόλα.
 - Συμπυκνωμένη απίστευτη νοστιμιά σπιτικού φαγητού με ελάχιστα λιπαρά και πλούσια γεύση.
 









