Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Εξοπλισμός
Κόσκινο
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Όλα τα υλικά μας πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
- Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα και προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι κοσκινισμένο, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι.
- Συνεχίζουμε να χτυπάμε καλά με ένα σύρμα τον χυλό.
- Αφήνουμε το μείγμα μας να μείνει για μια ώρα.
- Αν η ζύμη για τις κρέπες είναι σφικτή, τότε χρειάζεται να ρίξουμε λίγο γάλα.
- Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε με χαρτί ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε λίγη ποσότητα από το μίγμα μας και κουνάμε για να απλωθεί ομοιόμορφα το μίγμα.
- Ψήνουμε για 1 λεπτό, αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε για 3 λεπτά και από την άλλη πλευρά.
- Γεμίζουμε τις κρέπες με μπανάνα ή άλλο φρούτο, περιχύνουμε με σοκολάτα και πασπαλίζουμε με μπισκότο.
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΠΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ