Για την ζύμη για κρέπες
Όλα τα υλικά μας πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Το μυστικό μου για τις τέλειες κρέπες θα τα βρείτε εδώ.
Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα και προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι κοσκινισμένο, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι.
Χτυπάμε καλά με ένα σύρμα τον χυλό.
Αφήνουμε το μείγμα μας να μείνει για μια ώρα.
Αν η ζύμη για τις κρέπες είναι σφικτή, τότε χρειάζεται να ρίξουμε λίγο γάλα.
Για το ψήσιμο και το γέμισμα
Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε με χαρτί ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε λίγη ποσότητα από το μίγμα μας και κουνάμε για να απλωθεί ομοιόμορφα το μίγμα.
Ψήνουμε για 1 λεπτό, αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά και από την άλλη πλευρά.
Γεμίζουμε τις κρέπες με μπανάνα ή άλλο φρούτο, περιχύνουμε με σοκολάτα και πασπαλίζουμε με μπισκότο.