Υλικά
Εξοπλισμός
Μπεν Μαρί
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Φανταστικά σοκολατάκια που γίνονται πανεύκολα με την αγαπημένη μας γεύση της βανίλιας υποβρύχιο.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τη βανίλια, τα τρίμματα κέικ και την ψίχα φιστικιού.
- Τα ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν.
- Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού ή μπαστουνάκια.
- Τα αραδιάζουμε σε δίσκο.
- Λιώνουμε την κομματιασμένη κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσει ελαφρά.
- Βουτάμε ένα ένα τα σοκολατάκια και με τη βοήθεια δύο πιρουνιών τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε σε λαδόκολλα ή σε σχάρα, να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
- Βάζουμε ένα ένα σοκολατάκι σε καραμελόχαρτο αφού στεγνώσει τελείως και κρυώσει η σοκολάτα.
Tips
- Το κέικ που θα χρησιμοποιηθεί καλύτερα να είναι μίας ή δύο ημερών για να τρίβεται εύκολα.