Υλικά
Εξοπλισμός
Κόσκινο
Μίξερ με κάδο
Μπεν Μαρί
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Αραδιάζουμε τα φουντούκια σε ταψάκι και τα ψήνουμε για 10΄στους 200°C.
- Tα βάζουμε σε πετσέτα και τα τρίβουμε να ξεφλουδιστούν.
- Τα αλέθουμε στο μίξερ αφού κρυώσουν.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί και την αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε το κακάο κοσκινισμένο, το ζαχαρούχο γάλα και τα φουντούκια.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Όσο είναι ακόμα ζεστό το μείγμα, το βάζουμε σε βάζο των 400 γραμ.
- Το αφήνουμε ανοιχτό μέχρι να κρυώσει τελείως, το σκεπάζουμε και το διατηρούμε στο ψυγείο.