Υλικά
Εξοπλισμός
Μπεν Μαρί
Υλικά
Εκτέλεση
- Λιώνουμε πρώτα την ψιλοκομμένη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
- Προσθέτουμε τις νιφάδες ρυζιού, καρύδια ή φυστίκια Αιγίνης, τις σταφίδες και ανακατεύουμε να βραχούν καλά.
- Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα δίσκο.
- Ακουμπάμε κουταλιές από το μείγμα, όσο μικρές ή μεγάλες θέλουμε.
- Αφήνουμε τα σοκολατάκια βραχάκια να κρυώσουν καλά.
- Αυτά τα τραγανά σοκολατάκια είναι ένα πανεύκολο και πολύ γρήγορο γλυκό ιδανικό για κέρασμα, αλλά και για την περίοδο της νηστείας.