Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Τρίβουμε πρώτα την κολοκύθα σε μπολ.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι τριμμένο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, το αυγό και το κεφαλοτύρι.
- Τα ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα ή με το χέρι και αλατοπιπερώνουμε το μείγμα.
- Λίγη λίγη ρίχνουμε τη φρυγανιά έως ότου το μείγμα σφίξει αρκετά ώστε να πλάθεται σε κεφτεδάκια.
- Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε για 2΄ από κάθε πλευρά.
- Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ
Κολοκυθόπιτα µε κίτρινη κολοκύθα (αλμυρή)
Διαβάστε επίσης όλα τα μυστικά για καθαρίσετε, να μαγειρέψετε και να συντηρήσετε την κίτρινη κολοκύθα.