Εκτέλεση
Για τους κολοκυθοκεφτέδες με κίτρινη κολοκύθα, τρίβουμε πρώτα την κολοκύθα σε μπολ, προσθέτουμε το κρεμμύδι τριμμένο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, το αυγό και το κεφαλοτύρι.
Τα ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα ή με το χέρι και αλατοπιπερώνουμε το μείγμα. Λίγη λίγη ρίχνουμε τη φρυγανιά έως ότου το μείγμα σφίξει αρκετά ώστε να πλάθεται σε κεφτεδάκια.
Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε για 2΄ από κάθε πλευρά.
Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Αγαπάτε την κίτρινη κολοκύθα; Δείτε εδώ όλες τις υπέροχες συνταγές που συγκέντρωσα για εσάς.
Διαβάστε επίσης όλα τα μυστικά για καθαρίσετε, να μαγειρέψετε και να συντηρήσετε την κίτρινη κολοκύθα.