Για τους κολοκυθοκεφτέδες
Τρίβουμε πρώτα την κολοκύθα σε μπολ.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι τριμμένο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, το αυγό και το κεφαλοτύρι.
Τα ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα ή με το χέρι και αλατοπιπερώνουμε το μείγμα.
Λίγη λίγη ρίχνουμε τη φρυγανιά έως ότου το μείγμα σφίξει αρκετά ώστε να πλάθεται σε κεφτεδάκια.
Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε για 2΄ από κάθε πλευρά.
Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Διαβάστε επίσης όλα τα μυστικά για καθαρίσετε, να μαγειρέψετε και να συντηρήσετε την κίτρινη κολοκύθα.