Για τους κολοκυθοκεφτέδες
Για τους κολοκυθοκεφτέδες με κίτρινη κολοκύθα, συγκεντρώνουμε πρώτα τα υλικά μας.
Τρίβουμε πρώτα την κολοκύθα σε μπολ, προσθέτουμε το κρεμμύδι τριμμένο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, το αυγό και το κεφαλοτύρι για τους κολοκυθοκεφτέδες με κίτρινη κολοκύθα.
Τα ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα ή με το χέρι και αλατοπιπερώνουμε το μείγμα.
Λίγη λίγη ρίχνουμε τη φρυγανιά έως ότου το μείγμα σφίξει αρκετά ώστε να πλάθεται σε κεφτεδάκια.
Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε για 2΄ από κάθε πλευρά.
Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.