Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο που θα ψήσουμε τα μπράουνις στους 170 βαθμούς C.
- Βουτυρώνουμε ταψάκι τετράγωνο ή μικρό μακρόστενο. Κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα το βρέχουμε και το τσαλακώνουμε. Το ανοίγουμε και το στρώνουμε στο ταψί.
- Κοσκινίζουμε το κακάο τo αλεύρι, το baking και το αλάτι.
- Λιώνουμε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρουμε από τη φωτιά την κατσαρόλα και προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύοντας να λιώσει καλά.
- Ένα ένα, και χτυπώντας με σύρμα, προσθέτουμε τα αβγά.
- Ρίχνουμε τη βανίλια και τα υπόλοιπα στερεά υλικά. Ανακατεύουμε απαλά με μία σπάτουλα. Τέλος προσθέτουμε τα μίνι μπισκότα και τις σοκολάτες.
- Αδειάζουμε στην έτοιμη φόρμα το μείγμα για τα μπράουνις και ψήνουμε για 35 λεπτά περίπου, ώσπου να βγαίνει καθαρή η λάμα του μαχαιριού. Αφού ψηθέι και όσο ακόμα είναι ζεστό, απλώνουμε την επικάλυψη.
- Για την επικάλυψη ανακατεύουμε όλα τα υλικά της επικάλυψης και όσο είναι το brοwnies ζεστό, την απλώνουμε στην επιφάνεια του.
- Πασπαλίζουμε σπασμένα μπισκότα. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.