Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αυτή η εντυπωσιακή παντζαροσαλάτα είναι πανεύκολη, γίνεται σε 5 λεπτά.
- Καθαρίζουμε με γάντια και τρίβουμε το παντζάρι σε ψιλό τρίφτη.
- Το βάζουμε σε ένα μικρό μπολ με γιαούρτι και σκόρδο.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, το γιαούρτι, το σκόρδο τριμμένο, το αλάτι, το ξύδι, τον άνηθο, το ελαιόλαδο.
- Ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν αλοιφή.
- Ανάλογα με το πόσο κόκκινα είναι τα παντζάρια σας διαφέρει και η ένταση του χρώματος.
- Δηλαδή το ωμό παντζάρι δίνει έντονο ροζ χρώμα στην παντζαροσαλάτα, ενώ το βρασμένο δίνει πιο απαλό.
- Τρώγεται σαν ντιπ ή συνοδεύει όλα τα ψητά κρέατα και πουλερικά.
- Ετοιμάζετε τραπέζι; Εδώ θα βρείτε περισσότερες συνταγές για μοναδικά συνοδευτικά και γαρνιτούρες.