Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Πρώτα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τις γαρίδες για 2 με 3 λεπτά να αλλάξουν χρώμα.
- Τις βάζουμε σε πιάτο.
- Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το κρεμμύδι και τις πιπεριές.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, αφήνουμε να λαδωθούν και τρίβουμε την πάστα κάρυ στη βάση της κατσαρόλας.
- Προσθέτουμε το ζωμό και την κρέμα καρύδας.
- Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες, που είναι και πιο σκληρό από τα λαχανικά.
- Ρίχνουμε ξανά τις γαρίδες στη σάλτσα.
- Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμύδια, τον κόλιανδρο και τα ρεβίθια.
- Αλατίζουμε και ανακατεύουμε για 1 λεπτό σε δυνατή φωτιά, ώστε να πήξει σάλτσα.
- Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.