Εκτέλεση
Πρώτα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τις γαρίδες για 2 με 3 λεπτά να αλλάξουν χρώμα.
Τις βάζουμε σε πιάτο.
Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το κρεμμύδι και τις πιπεριές.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, αφήνουμε να λαδωθούν και τρίβουμε την πάστα κάρυ στη βάση της κατσαρόλας.
Προσθέτουμε το ζωμό και την κρέμα καρύδας.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες, που είναι και πιο σκληρό από τα λαχανικά.
Ρίχνουμε ξανά τις γαρίδες στη σάλτσα.
Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμύδια, τον κόλιανδρο και τα ρεβίθια.
Αλατίζουμε και ανακατεύουμε για 1 λεπτό σε δυνατή φωτιά, ώστε να πήξει σάλτσα.
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.