Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
ΧΥΛΟΣ
- Για το χυλό σιταριού, βράζουμε πρώτα το σιτάρι και το σουρώνουμε. Παίρνουμε το ζουμί του και το μετράμε μαζί με νερό να είναι περίπου 10 φλιτζάνια.
- Το βάζουμε να βράσει και ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά, τα αμύγδαλα και τα καρύδια ψιλοκομμένα.
- Όταν κοντεύει να πάρει βράση, ρίχνουμε μέσα το αλεύρι και το κορν φλάουρ που το έχουμε διαλύσει σε νερό.
- Το βράζουμε για πέντε λεπτά, το σερβίρουμε σε μπολ και το πασπαλίζουμε με σουσάμι, το μισό το έχουμε ρίξει μέσα και το υπόλοιπο το φυλάμε για το πασπάλισμα.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΥΛΟ ΑΠΟ ΣΙΤΑΡΙ, ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΟΛΛΥΒΑ
- http://www.argiro.gr/recipe/kolluba/