Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
Εξοπλισμός
Μπεν Μαρί
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C στον αέρα.
- Βουτυρώνουμε μικρό τετράγωνο ταψάκι.
- Με ένα μαχαίρι ψιλοκόβουμε τις σοκολάτες και τις λιώνουμε σε μπεν μαρί με το βούτυρο.
- Αφήνουμε για 5-10 λεπτά να κρυώσουν.
- Βουτυρώνουμε μικρό τετράγωνο ταψάκι 24×24 εκ. και στρώνουμε λαδόκολλα ψησίματος.
- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για 4-5 λεπτά να αφρατέψουν και να ασπρίσουν.
- Προσθέτουμε τη βανίλια και το αλάτι.
- Προσθέτουμε τις σοκολάτες και απαλά με μία σπάτουλα ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το αλεύρι και αναδιπλώνουμε το μείγμα.
- Προσθέτουμε τα καρύδια, ανακατεύουμε και αδειάζουμε στο ταψάκι.
- Με ένα κουταλάκι αφήνουμε πάνω στην επιφάνεια κουταλιές από καραμελωμένο ζαχαρούχο.
- Ψήνουμε για 35 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.
- Αφήνουμε να κρυώσει καλά και έπειτα κόβουμε σε κομμάτια.