Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C στον αέρα.
Βουτυρώνουμε μικρό τετράγωνο ταψάκι.
Με ένα μαχαίρι ψιλοκόβουμε τις σοκολάτες και τις λιώνουμε σε μπεν μαρί με το βούτυρο.
Αφήνουμε για 5-10 λεπτά να κρυώσουν.
Βουτυρώνουμε μικρό τετράγωνο ταψάκι 24×24 εκ. και στρώνουμε λαδόκολλα ψησίματος.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για 4-5 λεπτά να αφρατέψουν και να ασπρίσουν.
Προσθέτουμε τη βανίλια και το αλάτι.
Προσθέτουμε τις σοκολάτες και απαλά με μία σπάτουλα ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το αλεύρι και αναδιπλώνουμε το μείγμα.
Προσθέτουμε τα καρύδια, ανακατεύουμε και αδειάζουμε στο ταψάκι.
Με ένα κουταλάκι αφήνουμε πάνω στην επιφάνεια κουταλιές από καραμελωμένο ζαχαρούχο.
Ψήνουμε για 35 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και έπειτα κόβουμε σε κομμάτια.