Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή σε πλασοτέ κατσαρόλα και σοτάρουμε το σπανάκι μαζί με το φρέσκο κρεμμυδάκι για λίγα λεπτά, μέχρι να μαραθούν.
- Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Αφήνουμε το μείγμα να στραγγίσει καλά σε σουρωτήρι.
- Σε μικρό πυρίμαχο και λαδωμένο σκεύος, στρώνουμε το σοταρισμένο σπανάκι με το κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
- Με ένα κουτάλι σχηματίζουμε 4 λακκούβες και σπάμε από 1 αυγό σε κάθε μία.
- Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγο μοσχοκάρυδο.
- Ρίχνουμε από πάνω τη φέτα, θρυμματισμένη.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C, για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
- Σερβίρουμε αμέσως, ιδανικά με δύο φέτες φρυγανισμένο ψωμί ή γιαούρτι στο πλάι.









