Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΠΑΣΤΡΑΜΙ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΠΑΣΤΡΑΜΙ
Εκτέλεση
- Πρώτα αλείφουμε εξωτερικά τις φέτες ψωμιού με λίγο βούτυρο.
- Ψήνουμε από την βουτυρωμένη πλευρά σε αντικολλητικό σκεύος για 2-3 λεπτά σε μέτρια ένταση, να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
- Έπειτα γυρίζουμε και ψήνουμε και από την άλλη πλευρά για 1 λεπτό να ζεσταθεί το ψωμί.
- Τις βάζουμε σε δίσκο με την τραγανή πλευρά εξωτερικά.
- Αλείφουμε εσωτερικά τις κάτω φέτες με μουστάρδα.
- Απλώνουμε επάνω στις δυο φέτες από 3-4 φέτες παστράμι.
- Ισομοιράζουμε το τριμμένο τυρί σε λοφάκι στις 4 φέτες ψωμιού.
- Τοποθετούμε στο γκριλ σε ζεστό φούρνο για 2 λεπτά να λιώσει το τυρί και ολοκληρώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
- Βάζουμε καραμελωμένο κρεμμύδι, πίκλες και αν θέλουμε λίγο ξινολάχανο στραγγισμένο.
- Κλείνουμε τα σάντουιτς και τα κόβουμε στη μέση.
- Σερβίρουμε αμέσως όσο είναι ζεστά και τρέχει το τυρί.