Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε την κομπόστα ροδάκινο σε σουρωτήρι και την αφήνουμε να στραγγίσει τελείως.
 - Κόβουμε τέσσερα ροδάκινα σε φέτες και ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα.
 - Βράζουμε 700 ml νερό και ρίχνουμε το ζελέ ροδάκινο σε μεγάλο μπολ και το περιχύνουμε με το βραστό νερό ανακατεύοντας να λιώσει
τελείως. - Προσθέτουμε το χυμό από την κομπόστα και ανακατεύουμε καλά.
 - Τέλος, ρίχνουμε στο μείγμα έξι παγάκια και τα αφήνουμε να λιώσουν.
 - Ανακατεύουμε και βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο για 30 λεπτά.
 - Στη συνέχεια, ενσωματώνουμε σταδιακά στο ζελέ το γιαούρτι ανακατεύοντας με σύρμα να ομογενοποιηθεί πλήρως.
 - Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα ροδάκινα και ανακατεύουμε.
 - Μεταφέρουμε το γλυκό σε πυρίμαχο σκεύος και το παγώνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου, μέχρι να σταθεροποιηθεί πλήρως ώστε να κόβεται.
 - Γαρνίρουμε με φέτες ροδάκινου, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
 









