Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε την κομπόστα ροδάκινο σε σουρωτήρι και την αφήνουμε να στραγγίσει τελείως.
- Κόβουμε τέσσερα ροδάκινα σε φέτες και ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα.
- Βράζουμε 700 ml νερό και ρίχνουμε το ζελέ ροδάκινο σε μεγάλο μπολ και το περιχύνουμε με το βραστό νερό ανακατεύοντας να λιώσει
τελείως. - Προσθέτουμε το χυμό από την κομπόστα και ανακατεύουμε καλά.
- Τέλος, ρίχνουμε στο μείγμα έξι παγάκια και τα αφήνουμε να λιώσουν.
- Ανακατεύουμε και βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Στη συνέχεια, ενσωματώνουμε σταδιακά στο ζελέ το γιαούρτι ανακατεύοντας με σύρμα να ομογενοποιηθεί πλήρως.
- Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα ροδάκινα και ανακατεύουμε.
- Μεταφέρουμε το γλυκό σε πυρίμαχο σκεύος και το παγώνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου, μέχρι να σταθεροποιηθεί πλήρως ώστε να κόβεται.
- Γαρνίρουμε με φέτες ροδάκινου, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.