Μουσακάς με ρύζι μανιταριών
Αυτός ο μουσακάς χωρίς μελιτζάνες με ρύζι μανιταριών είναι μια εύκολη συνταγή με λαχταριστή κρέμα που θα σας ξετρελάνει! Εναλλακτικός μουσακάς...
ΜαγείρεψεΜπεσαμέλ εύκολη και γρήγορη
Μπεσαμελ ευκολη και γρήγορη, η έκδοση εξπρές της αγαπημένης μας σάλτσας. Η δόση για τη μπεσαμελ ευκολη και γρήγορη με κορν φλάουρ...
ΜαγείρεψεΜουσακάς με αγκινάρες
Φτιάχνεται με άγρια αγκινάρα, που φυτρώνει σε όλη την ελληνική ύπαιθρο. Έχει σκούρο μωβ χρώμα και χίλιες φορές ωραιότερη γεύση από...
Μαγείρεψε10 ελαφριές συνταγές με μελιτζάνες
Tώρα που η μελιτζάνα είναι στα καλύτερα της και η γλυκά της σε κάθε φαγητό είναι αυτή...
ΠερισσότεραΜελιτζάνες στην κατάψυξη
Μπορούμε να καταψύξουμε σχεδόν τα πάντα. Όμως, ακούστε τι ακριβώς θα συμβεί αν βάλετε ολόκληρες τις μελιτζάνες...
ΠερισσότεραΜουσακάς συνταγές: το μυστικό επιτυχίας!
Αγαπώ τον μουσακά και θεωρώ πως όποιος δοκιμάζει, δεν ξεχνάει ποτέ τη συγκλονιστική γεύση του. Όμως θέλω...
ΠερισσότεραΜαγειρεμένα φαγητά στην κατάψυξη
Ποια μαγειρεμένα φαγητά είναι κατάλληλα για κατάψυξη; Με ρωτάτε πάντα αν υπάρχει μυστικό στα φαγητά για κατάψυξη....
ΠερισσότεραΜουσακάς χωρίς κιμά
Αυτός ο μουσακάς χωρίς κιμά θα σας ξετρελάνει όλους! Είναι ένα αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό που λατρεύει όλος ο κόσμος.
ΜαγείρεψεΣουφλέ μελιτζάνας με κιμά
Καλοκαιρινό σουφλέ μελιτζάνας πεντανόστιμο που θυμίζει μουσακά αλλά δεν έχει να του ζηλέψει τίποτα! Μπορούμε να βάλουμε ό,τι άλλα λαχανικά έχουμε. Επίσης...
ΜαγείρεψεΣάλτσα κιμά
Ξεκινάμε τη συνταγή για κιμά, ζεσταίνοντας πρώτα το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ροδίζουμε τον κιμά για 7-8' σε δυνατή φωτιά. Δεν ανακατεύουμε...
ΜαγείρεψεΕύκολος μουσακάς – Ψευτομουσακάς
Ο πιο εύκολος μουσακάς που έχετε φτιάξει ποτέ! Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον παραδοσιακό!
ΜαγείρεψεΕύκολες συνταγές με ψωμί του τοστ στο φούρνο
Έχετε φτιάξει ποτέ κάποια από αυτές τις εύκολες συνταγές για γλυκό ή και ομελέτα ή αλμυρό με...
ΠερισσότεραΜουσακάς με ψητά λαχανικά
Μια πιο ελαφριά εκδοχή του παραδοσιακού μουσακά με ψητά λαχανικά και ανάλαφρη κρέμα. Τέλεια γεύση, μοναδικά αρώματα, φανταστικό φαγητό!
ΜαγείρεψεΚαταφιώτικο Κοζάνης
Για το ζυγούρι στη γάστρα βάζουμε πρώτα το κρέας στην κατσαρόλα με νερό ίσα να το σκεπάζει και το βράζουμε για...
ΜαγείρεψεΜουσακάς της Αργυρώς
Ο Μουσακάς, είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Όσοι επισκέπτονται την Ελλάδα, δοκιμάζουν αυτό το...
ΜαγείρεψεΜουσακάς χωρίς τηγάνι
Ξεκινάμε ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο με μία φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τον κιμά, απλώνοντάς τον. Αφήνουμε 7 με 8 λεπτά να ψηθεί...
ΜαγείρεψεΜουσακάς σε στρώσεις
Μουσακάς σε στρώσεις Ένας διαφορετικός μουσακάς σε στρώσεις χωρίς μπεσαμέλ που θα σας ξετρελάνει! Ο μουσακάς σε στρώσεις από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου...
ΜαγείρεψεΜουσακάς νηστίσιμος
Νηστίσιμος μουσακάς από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, με κιμά μανιταριών και λαχανικά.
Μαγείρεψε