Αστακομακαρονάδα
Για να μαγειρέψουμε την καλύτερη αστακομακαρονάδα με ούζο, πρέπει πρώτα να καθαρίσουμε τον αστακό.Με ένα μυτερό μαχαίρι χαράζουμε ελαφρά την...
ΜαγείρεψεΓια να μαγειρέψουμε την καλύτερη αστακομακαρονάδα με ούζο, πρέπει πρώτα να καθαρίσουμε τον αστακό.Με ένα μυτερό μαχαίρι χαράζουμε ελαφρά την...
ΜαγείρεψεΓια την καβουροσαλάτα ψιλοκόβουμε πρώτα το σέλερι και το ξινόμηλο και ρίχνουμε το χυμό λάιμ μαζί με τα κρεμμυδάκια και τα υπόλοιπα...
ΜαγείρεψεΓια την καραβιδομακαρονάδα καθαρίζουμε το σώμα από τις καραβίδες και αφήνουμε το κεφάλι επάνω. Αφαιρούμε με προσοχή το έντερο. Ζεσταίνουμε το...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τα καβούρια γιουβέτσι, τα ζεματάμε πρώτα σε λίγο βραστό νερό για 1-2΄, μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Κρατάμε το νερό...
ΜαγείρεψεΓια τις καραβίδες με κριθαράκι,Ζεσταίνουμε πρώτα σε πλασωτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά και το σκόρδο για...
Μαγείρεψε