Στριφτή αμυγδαλόπιτα με φύλλο κρούστας
Για την αμυγδαλόπιτα με φύλλο κρούστας, πρώτα στραγγίζουμε καλά τα γλυκά κουταλιού. Κρατάμε λίγο γλυκό για το σερβίρισμα και ψιλοκόβουμε το...
ΜαγείρεψεΓια την αμυγδαλόπιτα με φύλλο κρούστας, πρώτα στραγγίζουμε καλά τα γλυκά κουταλιού. Κρατάμε λίγο γλυκό για το σερβίρισμα και ψιλοκόβουμε το...
ΜαγείρεψεΓια παραδοσιακό κρητικό ζυμαρικό Μαγγίρι, σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και τα ανακατεύουμε.Κάνουμε λακκούβα στη μέση και προσθέτουμε...
ΜαγείρεψεΠάντρεψα την Κρήτη και την Κύπρο σε μια λαχταριστή συνταγή με σκιουφιχτά μακαρούνια, χαλούμι και στακοβούτυρο!
Μαγείρεψε