Τι είναι το βαλσάμικο ξύδι Το αληθινό βαλσάμικο ξύδι ξεκινά με το χυμό των σταφυλιών Trebbiano, το οποίο πρέπει να περάσει για τουλάχιστον δώδεκα χρόνια σε ξύλινα βαρέλια για να αποκτήσει περισσότερη...
Σαλάτα με φράουλες, παστέλι και φρούτα του δάσους
Εντυπωσιακή σαλάτα με τρυφερά μαρουλάκια, παστέλι τραγανό, φράουλες και φρούτα του δάσους και με ένα ντρέσινγκ κατακόκκινο και φρουτένιο.
ΜαγείρεψεΠράσινη σαλάτα µε μανιτάρια και ρόδια
Για την πράσινη σαλάτα με μανιτάρια, πλένουμε πρώτα καλά τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε.Τα χοντροκόβουμε σε σαλατιέρα. Ψιλοκόβουμε τις λιαστές...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι με δαμάσκηνα
Μοσχάρι με δαμάσκηνα Αν ψάχνετε μία εύκολη συνταγή για το γιορτινό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς ή των Χριστουγέννων, το μοσχάρι με δαμάσκηνα είναι...
ΜαγείρεψεΧοιρινό μπούτι με μέλι, μουστάρδα, πορτοκάλι και μελωμένες πατάτες
Χοιρινό μπούτι με μέλι, μουστάρδα, πορτοκάλι και μελωμένες πατάτες από την Αργυρώ Μια απίστευτη συνταγή της Αργυρώς για ένα φαγητό που θα...
ΜαγείρεψεΚορμός Χριστουγέννων
Κορμός Χριστουγέννων από την Αργυρώ Μια υπέροχη συνταγή της Αργυρώς για κορμό Χριστουγέννων με σοκολάτα και παντεσπάνι. Είναι από τα σοκολατένια γλυκά...
ΜαγείρεψεΨαρονέφρι με πουρέ κάστανο
Ψαρονέφρι με πουρέ κάστανο Μία υπέροχη συνταγή για τα Χριστούγεννα είναι το ψαρονέφρι με πουρέ κάστανο. Το ψαρονέφρι ταιριάζει ιδανικά με δαμάσκηνα...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι με λαχανικά και φέτα στο φούρνο
Για το μοσχάρι με λαχανικά στο φούρνο, κόβουμε πρώτα το κρέας σε μεγάλα κομμάτια.Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές από το συνολικό ελαιόλαδο και...
ΜαγείρεψεΨητά παντζάρια σαλάτα
Για τα ψητά παντζάρια σαλάτα,αφαιρούμε πρώτα τα φύλλα από τα παντζάρια. Τα πλένουμε πολύ καλά, τρίβοντας τη φλούδα με σφουγγάρι. Διαβάστε...
ΜαγείρεψεBaba Ganoush (λιβανέζικη μελιτζανοσαλάτα)
Για τη λιβανέζικη μελιτζανοσαλάτα baba ganoush, πρώτα προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC. Αν θέλουμε να δώσουμε καπνιστό άρωμα στη μελιτζάνα, ο πιο...
ΜαγείρεψεCrostini με μανιτάρια
Για να φτιάξετε τα crostini με μανιτάρια, διαλέξτε ένα ψωμί με προζύμι και κόψτε λεπτές φέτες. Τα φρέσκα μανιτάρια αφήνουν μοναδικά αρώματα...
ΜαγείρεψεΠράσινη σαλάτα με σταφύλια και κινόα
Υπέροχη σαλάτα με σταφύλια και κινόα για να σερβίρετε στο τραπέζι σας ή ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα. Για να φτιάξουμε τη...
ΜαγείρεψεΑνοιχτό σάντουιτς με ψητά λαχανικά
Το ανοιχτό σάντουιτς με ψητά λαχανικά και ψωμί Εσσαίων είναι μία εξαιρετική επιλογή για όσους προσέχουν την διατροφή τους. Είναι με...
ΜαγείρεψεΨαρονέφρι με ζεστή σαλάτα Portobello και σάλτσα κρέμας
Για το ψαρονέφρι με ζεστή σαλάτα Portobello και σάλτσα κρέμας, κόβουμε πρώτα το ψαρονέφρι σε χοντρά μενταγιόν (φέτες).Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με...
ΜαγείρεψεΑλμυρό κέικ χωρίς αυγά
Αλμυρό κέικ χωρίς αυγά Εύκολο αλμυρό κέικ χωρίς αυγά με λίγα υλικά. Από αυτό το κέικ δεν θα μπορούσε να λείπει η...
ΜαγείρεψεΜπριάµ µε κοτόπουλο
Για το μπριάμ με κοτόπουλο, πλένουμε πρώτα όλα τα λαχανικά . Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μέγεθος μπουκιάς. Bάζουμε τις μελιτζάνες για...
ΜαγείρεψεΧταπόδι ψητό στο αλουμινόχαρτο της Αργυρώς
Χταπόδι ψητό στο αλουμινόχαρτο Για να φτιάξουμε το χταπόδι ψητό στο αλουμινόχαρτο, καθαρίζουμε πρώτα το χταπόδι και το βάζουμε ολόκληρο μέσα σε ένα μπολ....
ΜαγείρεψεΠιπεράτο φιλέτο µε δαµάσκηνα
Για το πιπεράτο φιλέτο μοσχάρι με δαμάσκηνα,Ζεσταίνουμε πρώτα τη μαυροδάφνη σε κατσαρόλα. Ρίχνουμε μέσα τα δαμάσκηνα. Σκεπάζουμε την...
ΜαγείρεψεΧοιρινό με δαμάσκηνα και μαυροδάφνη
Το χοιρινό με δαμάσκηνα και βερίκοκα,είναι μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για όσους αγαπούν το κρέας. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους ακόμα...
ΜαγείρεψεΚους κους συνοδευτικό της Αργυρώς
Για το κους κους συνοδευτικό μαγικό, με ρόδι και δυόσμο συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά μας. Είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που...
ΜαγείρεψεΦιλέτο κοτόπουλο γεμιστό
Για να φτιάξετε το φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με τυρί και ζαμπόν, μπορείτε να ζητήσετε από τον κρεοπώλη να σας ανοίξει τα...
ΜαγείρεψεΨαρονέφρι Wellington
Για το ψαρονέφρι ουέλινγκτον (wellington), πασπαλίζουμε τον πάγκο με αλάτι, ανάμεικτα πιπέρια και φρέσκο θυμάρι. Κυλάμε το χοιρινό φιλέτο να ντυθεί (και τα...
ΜαγείρεψεΠανσέτα γεμιστή
Για την πανσέτα γεμιστή στη λαδόκολλα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 ºC και ντύνουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο.Στην πλευρά της...
ΜαγείρεψεΓλυκόξινη σάλτσα πιπεριάς της Αργυρώς
H γλυκόξινη σάλτσα πιπεριάς, συνοδεύει ιδανικά finger food, πλατώ τυριών, ή οποιοδήποτε σνάκ.Καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε κομμάτια....
ΜαγείρεψεΑλμυρο τσιζκεικ με ντοματινια και ντακο
Για να φτιάξουμε το αλμυρο τσιζκεικ με ντοματινια και ντακο, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά για τη συνταγη. Στη συνέχεια, για το αλμυρό...
Μαγείρεψε