Γαλοπούλα γεμιστή
Όλοι ανυπομονούν για το γιορτινό τραπέζι όπου θα σερβιριστεί η παραδοσιακή γαλοπούλα γεμιστή. Αυτή η συνταγή έχει την τιμητική της τις...
ΜαγείρεψεΣάλτσα Gravy για γαλοπούλα
Σάλτσα Gravy Η gravy sauce, είναι μια από τις πιο νόστιμες και εύκολες σάλτσες που θα δώσουν άλλη διάσταση στο ψητό σας....
ΜαγείρεψεΨαρονέφρι με πουρέ κάστανο
Ψαρονέφρι με πουρέ κάστανο Μία υπέροχη συνταγή για τα Χριστούγεννα είναι το ψαρονέφρι με πουρέ κάστανο. Το ψαρονέφρι ταιριάζει ιδανικά με δαμάσκηνα...
ΜαγείρεψεΜουσακάς με ρύζι και μανιτάρια
Μουσακάς με ρύζι και μανιτάρια απλά φανταστικός Εύκολη συνταγή μουσακά με κρέμα που θα σας πάρει τα μυαλά! Αυτός ο μουσακάς χωρίς...
ΜαγείρεψεΡιζότο με γαρίδες σπαράγγια και παρμεζάνα
Κόβουμε τα σπαράγγια σε κομμάτια 2-3 εκ. Ζεσταίνουμε τις 2 κ.σ λάδι και ροδίζουμε τις γαρίδες με τα σπαράγγια...
ΜαγείρεψεΡολό κιμά με πλούσια σάλτσα (Αμερικάνικο Meatloaf)
Για το ρολό κιμά με πλούσια σάλτσα, τοποθετούμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά. Τα ζυμώνουμε πολύ καλά για αρκετή ώρα, μέχρι...
ΜαγείρεψεΚριθαρότο με κοτόπουλο
Για το κριθαρότο με κοτόπουλο, ζεσταίνουμε πρώτα το μισό από το ελαιόλαδο σε μικρή πλασοτέ κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά.Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια. Σοτάρουμε...
ΜαγείρεψεΚιμαδόπιτα Χριστουγεννιάτικη
Για τη κιμαδόπιτα με δαμάσκηνα για τα Χριστούγεννα, ο κιμάς πρέπει να έχει ξεπαγώσει και να είναι σε θερμοκρασία δωματίου....
ΜαγείρεψεΣάλτσα κιμά
Ξεκινάμε τη συνταγή για κιμά, ζεσταίνοντας πρώτα το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ροδίζουμε τον κιμά για 7-8' σε δυνατή φωτιά. Δεν ανακατεύουμε...
ΜαγείρεψεΠουρές κάστανο
Για τον πουρέ κάστανο, βράζουμε χαραγμένα τα κάστανα, για 10 με 15 λεπτά να ανοίξουν.Τα ξεφλουδίζουμε, και κρατάμε 1 κιλό καθαρή...
ΜαγείρεψεΕύκολο μοσχάρι με μαυροδάφνη και μανιτάρια
Για το μοσχάρι με μανιτάρια στην κατσαρόλα,Κόβουμε πρώτα το κρέας σε μπουκιές. Ψιλοκόβουμε τη φέτα πανσέτας σε κομματάκια. Με...
ΜαγείρεψεΚρασάτες μπριζόλες με λαχανικά στο φούρνο
Για τις κρασάτες μπριζόλες με λαχανικά στο φούρνο, πριν κάνουμε οτιδήποτε άλλο για τις κρασάτες μπριζόλες στο φούρνο, ταμπονάρουμε – σκουπίζουμε τις...
ΜαγείρεψεΠλευρά μοσχαριού με σάλτσα κρασιού
Για τα πλευρά μοσχαριού με σάλτσα κρασιού,Κόβουμε τα μοσχαρίσια πλευρά σε χοντρά κομμάτια, ανάμεσα στα κόκαλα ή ζητάμε από τον...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι με πουρέ από καλαµποκάλευρο
Πασπαλίζουμε το κρέας με λίγο αλεύρι. Τινάζουμε τα κομμάτια, να φύγει το περιττό.Ζεσταίνουμε τις 4 κ.σ. από το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα...
Μαγείρεψε