Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Αφού πλύνουμε το αγγούρι με τη φλούδα του, το τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη.
- Το αφήνουμε, πασπαλίζοντάς το με λίγο αλάτι, να σταθεί για 10΄, να «ιδρώσει».
- Το στύβουμε με τα χέρια, να φύγουν τα πολλά υγρά και να στραγγίσει καλά. Το τοποθετούμε σε σαλατιέρα.
- Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη. Τα προσθέτουμε στη σαλατιέρα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με κουτάλι να ενωθούν. Αλατίζουμε τη σαλάτα.
- Σερβίρουμε τη σαλάτα κρύα.