Αλισίβα (Σταχτόνερο)

Αλισίβα (Σταχτόνερο)

Προετοιμασία: 0:05' Μαγείρεμα: 0:05'
Πανεύκολη

Την αλισίβα, το σταχτόνερο δηλαδή, τη χρησιμοποιούσαν παλιά στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, σε ζύμες. Κατάλληλη για κουραμπιέδες, μελομακαρονα, κουλουράκια ή ό,τι άλλο ήθελαν να ζυμώσουν

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

σπιτικές πίτες ολικής αλέσεως κεμπάπ συνταγη αργυρω

Κεμπάπ με σπιτικές πίτες ολικής

παγωτό γιαούρτι συνταγή Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Παγωτό γιαούρτι

σπιτικό ζελέ φράουλα συνταγη

Ζελέ φράουλα

ρεβυθόρυζο λεμονάτο ρεβυθια με ρυζι

Ρεβυθόρυζο

σεμιφρέντο

Σεμιφρέντο (Semifreddo)

Χοιρινό με λαχανικά και βίδες

Χοιρινό με λαχανικά και βίδες ζυμαρικά