Αλισίβα (Σταχτόνερο)

Αλισίβα (Σταχτόνερο)

Προετοιμασία: 0:05' Μαγείρεμα: 0:05'
Πανεύκολη

Την αλισίβα, το σταχτόνερο δηλαδή, τη χρησιμοποιούσαν παλιά στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, σε ζύμες. Κατάλληλη για κουραμπιέδες, μελομακαρονα, κουλουράκια ή ό,τι άλλο ήθελαν να ζυμώσουν

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

ρυζόγαλο παραδοσιακό συνταγη

Ρυζόγαλο της Αργυρώς

κουραμπιέδες εύκολοι και γρήγοροι συνταγη αργυρω

Κουραμπιέδες εύκολοι

λαβράκι στο φούρνο στη λαδοκολλα

Λαβράκι στο φούρνο

νηστίσιμο ραβανί Γαλαξιδίου με ρύζι

Ραβανί με ρύζι (παραδοσιακή Γαλαξίδι)

πράσινο νεράντζι γλυκό του κουταλιού νεραντζακι

Πράσινο νεραντζάκι γλυκό κουταλιού

κεμπάπ

Κεμπάπ με σπιτικές πίτες