Αλισίβα (Σταχτόνερο)

Αλισίβα (Σταχτόνερο)

Προετοιμασία: 0:05' Μαγείρεμα: 0:05'
Πανεύκολη

Την αλισίβα, το σταχτόνερο δηλαδή, τη χρησιμοποιούσαν παλιά στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, σε ζύμες. Κατάλληλη για κουραμπιέδες, μελομακαρονα, κουλουράκια ή ό,τι άλλο ήθελαν να ζυμώσουν

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

Χαλβάς σιμιγδαλένιος της Αργυρώς

Χαλβάς σιμιγδαλένιος της Αργυρώς

νηστίσιμο ραβανί Γαλαξιδίου με ρύζι

Ραβανί με ρύζι (παραδοσιακή Γαλαξίδι)

μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη με στεβια συνταγη αργυρ

Μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη

σούπα μπρόκολο βελουτέ μπροκολοσουπα συνταγη

Σούπα μπρόκολο βελουτέ

Μελαχρινή καρυδόπιτα

Μελαχρινό Νάξου (Παραδοσιακή Καρυδόπιτα)

Εκμέκ καταΐφι

Εκμέκ καταΐφι