Αρακάς λαδερός κοκκινιστός της Αργυρώς

Αρακάς λαδερός κοκκινιστός της Αργυρώς

4
Προετοιμασία: 0:05' Μαγείρεμα: 0:20'
Εύκολη
Μερίδες: 4

Παραδοσιακός αρακάς λαδερός με πατάτες κοκκινιστές, μια συνταγή εύκολη και αγαπημένη της ελληνικής οικογένειας. Είναι πεντανόστιμος, η διατροφική αξία του αρακά είναι υψηλή και έχει λίγες θερμιδες, αρκεί να τον καταναλώνετε με μέτρο. Η συνταγή γίνεται με φρέσκο αρακά ή με αρακά κατεψυγμένο. Ο φρέσκος αρακάς υπάρχει στην αγορά από μέσα Απριλίου μέχρι μέσα Αυγούστου. Χρειάζεται καθάρισμα όμως, γιατί η φλούδα του δεν τρώγεται. Μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με πατάτες και λαχανικά αλλά και στην χύτρα.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

Σουβλάκια με μανιτάρια και χαλούμι της Αργυρώς

Σουβλάκια με μανιτάρια και χαλούμι

οσπριάδα

Οσπριάδα

Σάλτσα ντομάτα, απαραίτητη για κάθε μαγείρεμα!

Σάλτσα ντομάτας

καλαμάρια γεμιστά με φέτα ντοματα και πιπεριές στο φούρνο

Καλαμάρια γεμιστά με φέτα και ντομάτα

νηστίσιμος μπακλαβάς

Νηστίσιμος μπακλαβάς

εύκολη μπουγάτσα

Μπουγάτσα