Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Video
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι.
- Σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι για 3 λεπτά, προσθέτουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε τη ντομάτα και τον πελτέ και σιγοβράζουμε για 8-10 λεπτά.
- Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε την πάπρικα και τη ζάχαρη.
- Προαιρετικά προσθέτουμε πιπέρι καγιέν ή λίγο μπούκοβο.
- Αν θέλουμε σε αυτό το σημείο προσθέτουμε λίγα τρίμματα φέτας.
- Σπάμε τα αυγά ένα-ένα μέσα σε ένα μπολ.
- Στη συνέχεια τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
- Αφήνουμε τα αυγά να σιγοβράσουν μέσα στην υπέροχη σάλτσα για λίγα λεπτά.
- Ανάλογα βέβαια αν προτιμάτε τον κρόκο μελάτο ή σφιχτό παρατείνετε ή μειώνετε τον χρόνο μαγειρέματος.
- Τέλος πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα τρυφερά φύλλα (πράσινα) των φρέσκων κρεμμυδιών.
- Σερβίρουμε με ψωμί και φέτα για ολοκληρωμένη απόλαυση!