Εκτέλεση
Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο να γίνουν κρέμα.
Αφήνουμε να κρυώσουν για 10΄.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το λικέρ, το αλάτι και τα χτυπάμε με μίξερ χειρός να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε την κρύα λιωμένη σοκολάτα με το βούτυρο και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και απλά διπλώνουμε τη ζύμη, με σπάτουλα.
Βουτυρώνουμε τετράγωνο ταψί 24×24 και πασπαλίζουμε με κακάο.
Τινάζουμε το περιττό κακάο.
Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C στις αντιστάσεις για 45΄.
Καλύπτουμε την επιφάνεια του γλυκού με τα τετράγωνα σοκολατάκια μέντας και ξαναψήνουμε για 1΄να λιώσουν.
Με μία σπάτουλα αλείφουμε τα λιωμένα σοκολατάκια ώστε η γέμιση μέντας να πάει παντού.
Πασπαλίζουμε με τις πράσινες σπασμένες καραμέλες.
Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.