Παγωτό κεράσι εύκολο

Υλικά

Για το παγωτό κεράσι

  • 1 στραγγιστό γιαούρτι 0% ή 2% λιπαρά
  • 600 γρ. κεράσια χωρίς κουκούτσια
  • 3 κ.σ. μέλι ή λίγες σταγόνες υγρή στέβια

Για το παγωτό κεράσι

Παγώνουμε πρώτα τα κεράσια στην κατάψυξη να σφίξουν.

Δείτε πως αφαιρούμε εύκολα τα κουκούτσια από τα κεράσια εδώ.

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή στον κάδο του μίξερ και πολτοποιούμε με τους κόφτες μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.

Σερβίρουμε αμέσως το παγωτό κεράσι ή διατηρούμε στην κατάψυξη.

Ανάλογα με το τί φρούτο μας αρέσει, μπορούμε εκτός από το κεράσι να φτιάξουμε με ό,τι άλλο φρούτο μας αρέσει.

Αν καταψύξουμε, πρέπει να αφήσουμε για 15 λεπτά εκτός, ώστε να σερβίρουμε.

Κάνετε διατροφή χωρίς ζάχαρη; Δείτε περισσότερες φανταστικές συνταγές εδώ!

Εκτός από το παγωτό κερασί μπορείτε να δοκιμάστε και άλλα υπέροχα σπιτικά παγωτά. Φτιάξτε το παγωτό βανίλια χωρίς αυγά ή το παγωτό καρύδα πανεύκολο που είναι φανταστικά!

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα μυστικά για το σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή εδώ.

https://www.argiro.gr/recipe/efkolo-pagoto-kerasi/