Εκτέλεση
Κόβουμε πρώτα το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
Το βάζουμε σε σακούλα τροφίμων.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας.
Ανακατεύουμε τα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο για 30′. Όσο πιο πολύ αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει.
Το ψήνουμε σε γκριλιέρα 4′-5′ από κάθε πλευρά.
Για τα λαχανικά
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε όλα τα λαχανικά να μαλακώσουν.
Στύβω το χυμό του λάιμ στα λαχανικά.
Για το γουακαμόλε
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το λιώνουμε με πιρούνι. Δείτε εδώ πώς να καθαρίσετε εύκολα το αβοκάντο.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένες τις ντομάτες, το κρεμμύδι και το σκόρδο καθώς κι όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε και παγώνουμε.
Τυλίγουμε τις πίτες σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για 5′ στους 200ºC να ζεσταθούν αλλά όχι να ξεραθούν.
Τις γεμίζουμε με κοτόπουλο, γουακαμόλε, λαχανικά γιαούρτι και τυρί, τυλίγουμε και απολαμβάνουμε.
Αγαπάτε την μεξικάνικη κουζίνα; Εδώ θα βρείτε περισσότερες πεντανόστιμες μεξικάνικες συνταγές!