Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΛΕΜΟΝΑΤΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΛΕΜΟΝΑΤΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για 1΄.
- Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια και το βούτυρο.
- Σοτάρουμε για 2΄, προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη.
- Τέλος προσθέτουμε και τα φασολάκια και ανακατεύουμε για 3΄.
- Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και στύβουμε λίγες σταγόνες χυμό και ελάχιστο ξύσμα λεμονιού.
- Αποσύρουμε από την φωτιά.
- Προσθέτουμε το σχοινόπρασο και το φιλέ αμυγδάλου.
- Σερβίρουμε με τυρί κρέμα ή γιαούρτι.