Για τη γαλοπούλα με κριθαράκι
Σε βαθύ τηγάνι ή πλασοτέ κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τη γαλοπούλα για 5΄-6΄.
Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1΄ ακόμη.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε τη γαλοπούλα να τραβήξει όλα τα υγρά της.
Προσθέτουμε τις ντομάτες με τα ζουμιά τους, το μπαχάρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 25΄, έως ότου να μαλακώσει καλά η γαλοπούλα.
Τέλος περιχύνουμε το φαγητό με την κρέμα γάλακτος και αμέσως μετά πασπαλίζουμε μαϊντανό.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με το κριθαράκι.
Θα το βρείτε πεντανόστιμο!