Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Αλέθουμε πρώτα τα μπισκότα με τα φιστίκια και τη στέβια.
- Τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και τα στρώνουμε σε μία φόρμα δαχτυλίδι 23 εκατοστών.
- Παγώνουμε τη φόρμα με την βάση για 10 λεπτά.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με μίξερ χειρός μέχρι να έρθει σε παχύρρευστη μορφή.
- Προσθέτουμε το μέλι, το γιαούρτι και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε απαλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά.
- Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνας για 10 λεπτά σε κρύο νερό.
- Έπειτα τα στύβουμε και τα διαλύουμε σε 2 κ.σ. βραστό νερό.
- Ρίχνουμε τη διαλυμένη ζελατίνη στο παραπάνω μίγμα, ανακατεύοντας, να πάει παντού.
- Προσθέτουμε το αφράτο μίγμα γιαουρτιού στο μπισκότο και βάζουμε το γιαουρτογλυκό σαν τσιζκέικ στο ψυγείο να παγώσει.
- Γαρνίρουμε με σάλτσα φρούτων ή με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη.
- Μπορείτε να σερβίρετε το εύκολο γιαουρτογλυκό, με φρουτοσαλάτα.