Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ RAITA
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ RAITA
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ.
- Τρίβουμε το παντζάρι σε χοντρό τρίφτη και το προσθέτουμε στο γιαούρτι.
- Τρίβουμε το αγγούρι με τη φλούδα του σε χοντρό τρίφτη και το στύβουμε.
- Το προσθέτουμε στο γιαούρτι.
- Προσθέτουμε το ξύδι, το σκόρδο και τα ανακατεύουμε.
- Παγώνουμε την ραΐτα στο ψυγείο για να είναι δροσερή.
- Σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο.
- Ταιριάζει με ζεστές πίτες σαν ντιπ.
- Είναι τέλεια μέσα σε σάντουιτς ή σουβλάκι, ταιριάζει με κοτόπουλο ή γαλοπούλα αλλά και με γαρίδες.