Τουρλού κατσαρόλας
Πλένουμε όλα τα λαχανικά για το τουρλού κατσαρόλας και τα κόβουμε σε καρέ.
Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε πλασoτέ κατσαρόλα και ξανθαίνουμε το κρεμμύδι για 2΄.
Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κολοκύθι, τη μελιτζάνα και σοτάρουμε για να λαδωθούν για 2΄- 3΄.
Προσθέτουμε την ντομάτα κομμένη σε καρεδάκια και τις πατάτες.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
Σιγοβράζουμε για 20΄ (χωρίς προσθήκη νερού).
Τέλος, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και τα τρίμματα ή τα καρέ φέτας.
Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σκεπάζουμε 5΄ την κατσαρόλα και σερβίρουμε το τουρλού λαχανικών με τραγανό φρέσκο ψωμί.
Τρώγεται και κρύο σαν σαλάτα.
Θέλετε περισσότερες νόστιμες καθημερινές συνταγές στην κατσαρόλα; Βρείτε τες όλες εδώ!