Καραμελωμένος ανανάς

Καραμελωμένος ανανάς με δροσερό frozen yogurt. Light, εύκολο και γρήγορο καλοκαιρινό επιδόρπιο που θα απολαύσετε χωρίς τύψεις. Μόνο 160 θερμίδες η μερίδα!

Δύσκολη
0:16

8

10 λεπτά

6 λεπτά

καραμελωμένος ανανάς

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εκτέλεση

ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣ

  1. Προθερμαίνουμε μια γκριλιέρα ή την τοστιέρα.
  2. Καθαρίζουμε τον ανανά με ένα μαχαίρι και κόβουμε σε 8 φέτες.
  3. Στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί τον ανανά.
  4. Σε μπολ βάζουμε μέλι και λάιμ.
  5. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να σταθεί στην άκρη.
  6. Με πινέλο αλείφουμε καλά τις φέτες ανανά και πασπαλίζουμε ζάχαρη.
  7. Τις βάζουμε στην γκριλιέρα ή στην τοστιέρα.
  8. Ψήνουμε τον ανανά 3΄από κάθε πλευρά.
  9. Σερβίρουμε σε 8 πιάτα από 1 φέτα καραμελωμένο ανανά.
  10. Γαρνίρουμε με 1 μπάλα frozen yogurt, περιχύνουμε με σιρόπι μέλι – λάιμ και πασπαλίζουμε με καρούλια σοκολάτας.

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ:

Απόρρητο