Καραμελωμένος ανανάς
Καραμελωμένος ανανάς
Ένα εύκολο και γρήγορο επιδόρπιο που θα απολαύσετε χωρίς τύψεις.
Για να φτιάξουμε τον καραμελωμένο ανανά
- Προθερμαίνουμε μια γκριλιέρα ή την τοστιέρα.
- Καθαρίζουμε τον ανανά με ένα μαχαίρι και κόβουμε σε 8 φέτες.
- Στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί τον ανανά.
- Σε μπολ βάζουμε μέλι και λάιμ.
- Ανακατεύουμε και αφήνουμε να σταθεί στην άκρη.
- Με πινέλο αλείφουμε καλά τις φέτες ανανά και πασπαλίζουμε ζάχαρη.
- Τις βάζουμε στην γκριλιέρα ή στην τοστιέρα.
- Ψήνουμε τον ανανά 3΄από κάθε πλευρά.
- Σερβίρουμε σε 8 πιάτα από 1 φέτα καραμελωμένο ανανά.
- Γαρνίρουμε με 1 μπάλα frozen yogurt, περιχύνουμε με σιρόπι μέλι-λάιμ και πασπαλίζουμε με καρούλια σοκολάτας.