Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
Εκτέλεση
- Για την κασόπιτα με ντοματίνια, πλένουμε και στεγνώνουμε πρώτα τα ντοματίνια. Τα κόβουμε στη μέση.
- Τα βάζουμε σε μπολ.
- Τα περιχύνουμε με το λάδι και το μπαλσάμικο.
- Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και το αλάτι.
- Ανακατεύουμε. Τέλος, πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά.
- Τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε για 20΄ στους 200 C, στον αέρα.
- Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ με τον αυγοδάρτη.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το γάλα. Χτυπάμε το μείγμα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε στο μείγμα το 1 ½ φλ. τρίμματα φέτας και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα. Θα μοιάζει με μείγμα για κέικ.
- Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε ένα ρηχό ταψί για πίτα, 30 ή 32 εκ.
- Αδειάζουμε το μείγμα. Ισιώνουμε με κουτάλι την επιφάνεια.
- Μπήγουμε τα ψητά ντοματίνια.
- Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη φέτα.
- Ψήνουμε για περίπου 50΄ στους 180 C, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, να ροδίσει η ντοματόπιτα.