Εκτέλεση
Πλένουμε πρώτα τους κολοκυθοανθούς προσεκτικά, αφαιρούμε από το εσωτερικό τους τον κίτρινο στήμονα (διότι είναι πολύ πικρός) και τους αφήνουμε να στραγγίσουν.
Ανακατεύουμε την ξινομυζήθρα με τις ντομάτες, το δυόσμο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Με ένα μικρό κουτάλι γεμίζουμε προσεκτικά τους που φτιάξαμε και τους στρίβουμε μπροστά.
Τους πανάρουμε σε αλατισμένο αλεύρι, τους βουτάμε στο χτυπημένο αυγό και τέλος τους περάναμε σε φρυγανιά που έχουμε ρίξει μέσα ψιλοκομμένο άνηθο.
Τους αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και τους αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο μισή ώρα για να σταθεροποιηθεί το πανάρισμα.
Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για περίπου 3-4΄μέχρι να ροδίσουν.
Φροντίζουμε το λάδι να τους καλύπτει.
Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.