Εκτέλεση
Η γεμιση
Σε ένα μπολ βάζουμε το ανθότυρο, τη φέτα, το μισό κεφαλοτύρι, το σκόρδο, τη φρυγανιά, το μαϊντανό και το δυόσμο, το καρύδι και τα ντοματίνια.
Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι κι ανακατεύουμε καλά.
Το αφήνουμε στην άκρη.
Στο ταψι
Πλένουμε τα κολοκύθια, αφαιρούμε τα κοτσάνια και τα ζεματάμε σε αλατισμένο νερό για 13 λεπτά.
Δοκιμάζουμε με πιρούνι, να έχουν μαλακώσει τα κολοκυθάκια αλλά να μην έχουν λιώσει.
Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Κόβουμε μία φέτα καπάκι, κατά μήκος του κολοκυθιού.
Με ένα κουτάλι τα αδειάζουμε ώστε να δημιουργήσουμε θήκη
Γεμίζουμε και σκεπάζουμε με το καπάκι.
Όμοια γεμίζουμε και τα υπόλοιπα.
Τα αραδιάζουμε σε ταψάκι, τα πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κεφαλοτύρι και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Ψήσιμο – χρόνος ψησίματος
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 200ºC, στο αέρα, μεσαία σχάρα, για 25 λεπτά.