Εκτέλεση
Για τη γέμιση
Σε ένα μπολ βάζουμε τον ανθότυρο, τη φέτα, το μισό κεφαλοτύρι, το σκόρδο, τη φρυγανιά, το μαϊντανό και το δυόσμο, το καρύδι και τα ντοματίνια.
Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι κι ανακατεύουμε καλά. Το αφήνουμε στην άκρη.
Στο ταψί
Πλένουμε τα κολοκύθια, αφαιρούμε τα κοτσάνια και τα ζεματάμε σε αλατισμένο νερό για 13 λεπτά.
Δοκιμάζουμε με πιρούνι, να δούμε αν έχουν μαλακώσει τα κολοκυθάκια αλλά να μην έχουν λιώσει.
Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Κόβουμε μία φέτα καπάκι, κατά μήκος του κολοκυθιού.
Με ένα κουτάλι τα αδειάζουμε ώστε να δημιουργήσουμε θήκη.
Γεμίζουμε και σκεπάζουμε με το καπάκι.
Όμοια γεμίζουμε και τα υπόλοιπα.
Τα αραδιάζουμε σε ταψάκι, τα πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κεφαλοτύρι και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Ψήσιμο
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 200ºC, στο αέρα, μεσαία σχάρα, για 25 λεπτά.