Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τα κολοκυθοανθούς και τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν καλά.
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι.
- Σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τους κολοκυθοανθούς και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3 με 4 λεπτά, να μαραθούν ελαφρά.
- Σε μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και τη φέτα.
- Περιχύνουμε τα λαχανικά.
- Σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Σιγοψήνουμε για λίγα λεπτά, να κάνει σώμα, να σταθεροποιηθεί.
- Αναποδογυρίζουμε από την άλλη πλευρά, να ροδίσει.
- Είναι έτοιμη για σερβίρισμα.