Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπεικιν παουντερ, το αλάτι, τη ζάχαρη.
 - Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ή σύρμα.
 - Προσθέτουμε την μπιρα και το ούζο και ανακατεύουμε με σύρμα.
 - Στο τέλος ρίχνουμε τα δύο παγάκια.
 - Το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο να γίνει δροσερό.
 - Όταν έρθει η ώρα να τηγανίσουμε, το βγάζουμε από το ψυγείο και ανακατεύουμε καλά.
 - Βουτάμε ένα κομμάτι σε λίγο αλεύρι και το τινάζουμε καλά να φύγει το περιττό.
 - Το βουτάμε στο κουρκούτι.
 - Το κρατάμε λίγο πάνω από το μπολ, για να στραγγίσει.
 - Τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο.
 









