Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπεικιν παουντερ, το αλάτι, τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ή σύρμα.
- Προσθέτουμε την μπιρα και το ούζο και ανακατεύουμε με σύρμα.
- Στο τέλος ρίχνουμε τα δύο παγάκια.
- Το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο να γίνει δροσερό.
- Όταν έρθει η ώρα να τηγανίσουμε, το βγάζουμε από το ψυγείο και ανακατεύουμε καλά.
- Βουτάμε ένα κομμάτι σε λίγο αλεύρι και το τινάζουμε καλά να φύγει το περιττό.
- Το βουτάμε στο κουρκούτι.
- Το κρατάμε λίγο πάνω από το μπολ, για να στραγγίσει.
- Τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο.