Εκτέλεση
Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε.
Κόβουμε όλα τα λαχανικά στο μαντολίνο σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια.
Σε καυτό αντικολλητικό σκεύος, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά για 2 με 3 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Αλατίζουμε και ανακατεύουμε να πέσει όγκος των λαχανικών και να μοιάζουν με ζυμαρικά.
Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το χούμους.
Ανακατεύουμε και ισομοιράζουμε σε πιάτα.
Πασπαλίζουμε τα λιγκουίνι με ξηρούς καρπούς.
Δείτε πως να φτιάξετε παραδοσιακό χούμους!