Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ µΕ µΑΝΙΤΑΡΙΑ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ µΕ µΑΝΙΤΑΡΙΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε με μαχαίρι πρώτα τις φέτες μοσχάρι στα δύο.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς λιπαρή ουσία) ψήνουμε το κρέας 4΄ από κάθε πλευρά.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα μανιτάρια.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
- Τα αφήνουμε να ψηθούν για 5΄, έως ότου πιούν τα υγρά τους.
- Πασπαλίζουμε το μοσχοκάρυδο και περιχύνουμε με το κρασί.
- Αφήνουμε να πιει όλα τα υγρά του.
- Τέλος πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.