Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΚΟΡΙΝΟ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΚΟΡΙΝΟ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, το πλένουμε, το στραγγίζουμε καλά και το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
- Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το μοσχάρι.
- Ρίχνουμε τα σκόρδα χοντροκομμένα και μόλις πάρει λίγο χρώμα βάζουμε πάνω σε κάθε κομμάτι το τυρί το οποίο είναι κομμένο σε μεγάλους κύβους.
- Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας απαλά.
- Το τυρί θα πάρει χρώμα και σχεδόν θα διαλυθεί, έτσι πρέπει να γίνει.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Τέλος ρίχνουμε 2-3 ποτήρια νερό χλιαρό και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
- Εύκολη και γρήγορη συνταγή με μοσχάρι και σάλτσα πεκορίνο που συνοδεύεται θαυμάσια με ρύζι ή πουρέ.