Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα λαχανικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής και τα βάζουμε σε μακρόστενο ταψάκι, εκτός από τις φέτες ντομάτας.
- Τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτουμε το θυμάρι ή τη ρίγανη και τα ανακατεύουμε να καρυκευτούν.
- Σκεπάζουμε το ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε τα λαχανικά σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30 λεπτά.
- Αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί και το αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμα, να ροδίσουν ελαφρά.
- Στη συνέχεια, αραδιάζουμε τα φιλέτα ψαριού πάνω στα ψημένα λαχανικά.
- Κόβουμε στη μέση τις λεπτές φέτες ντομάτας και τις ακουμπάμε πάνω στο ψάρι.
- Παίρνουμε λίγο ζουμάκι από το ταψί και περιχύνουμε το ψάρι.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά ακόμα αν τα φιλέτα είναι λεπτά. Αν είναι πιο χοντρά, παρατείνουμε το χρόνο ψησίματος λίγα λεπτά επιπλέον.









