Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε πρώτα το γλυκό βύσσινο σε σουρωτήρι να στραγγίσει καλά.
- Ζεσταίνουμε ελαφρά το σιρόπι του σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το αλκοόλ.
- Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
- Σπάμε σε κομμάτια το μπαγιάτικο κέικ και το βάζουμε σε μπολ.
- Περιχύνουμε με το σιρόπι.
- Θα χρησιμοποιήσουμε έξι ποτήρια.
- Σε κάθε ποτήρι βάζουμε σαν βάση λίγο ποτισμένο κέικ με σιρόπι.
- Βάζουμε 2 κ.σ. χτυπημένη κρέμα, λίγα βύσσινα και επαναλαμβάνουμε στρώση κέικ, κρέμα, βύσσινα.
- Ισομοιράζουμε την τριμμένη σοκολάτα.
- Παγώνουμε το γλυκό.
- Αν θέλουμε, λίγο πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με κακάο.