Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες.
- Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι και τις πιπεριές.
- Κόβουμε το ζαμπόν και το κασέρι σε μικρά καρέ.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά προς δυνατή φωτιά.
- Σοτάρουμε το φρέσκο κρεμμύδι με τα μανιτάρια για 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε το ζαμπόν και χαμηλώνουμε την εστία.
- Χτυπάμε τα αυγά ώστε να ενωθεί σωστά ο κρόκος με το ασπράδι.
- Προσθέτουμε το γάλα, λίγο αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε τα υλικά.
- Περιχύνουμε τα υλικά στο τηγάνι με τα αυγά.
- Ανακατεύουμε λίγο με το πιρούνι και προσθέτουμε το κασέρι.
- Ανασηκώνουμε τα πλαϊνά με ένα πιρούνι, ώστε να ανακατεύονται τα υγρά αυγά και να αρχίσουν να ψήνονται από έξω προς τα μέσα.
- Όταν το κάνετε αυτό αποκτά σώμα κι αρχίζει να σταθεροποιείται.
- Ψήνουμε για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να κάνει ελαφριά κρούστα.
- Αναποδογυρίζουμε με την βοήθεια ενός πιάτου ώστε να ροδίσει κι από την άλλη πλευρά. Ψήνουμε για 2 λεπτά.
- Σερβίρουμε σε πιάτο με ντοματίνια ή σαλάτα εποχής