Εκτέλεση
Αυγά γεμιστά με μαγιονέζα, τραγανό μπέικον και σπανάκι η πιο νόστιμη συνταγή για να αξιοποιήσουμε τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν.
Στρώνουμε πρώτα σε ένα ταψί λαδόκολλα.
Απλώνουμε το μπέικον και το ψήνουμε στους 200 °C μέχρι να ροδίσει καλά και να γίνει τραγανό.
Το αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει και να κρυώσει.
Κόβουμε τα αυγά στη μέση.
Αφαιρούμε τους κρόκους και τους βάζουμε σε ένα μπολ.
Με ένα πιρούνι λιώνουμε τους κρόκους.
Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το ξίδι, τη ζάχαρη το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
Αν θέλετε να φτιάξετε τη δική σας σπιτική μαγιονέζα, δείτε εδώ τη συνταγή.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο και τραγανό μπέικον και το σπανάκι. Ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε τα ασπράδια με τη γέμιση κρόκου. Τοποθετούμε τα γεμιστά αυγά σε πιατέλα και φυλάσσουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Θέλετε περισσότερες εύκολες συνταγές για να αξιοποιήσετε ό,τι περίσσεψε από τα τραπέζια σας; Βρείτε τες όλες εδώ!