Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις πατάτες, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε στα τέσσερα. Τις αραδιάζουμε σε ένα μικρό ταψί σε μία στρώση.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο, την ντομάτα και 1 φλιτζ. νερό.
- Σκεπάζουμε το ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε τις πατάτες σε προθερμασμένο φούρνο, στους
200°C, στον αέρα για 30 λεπτά. - Στη συνέχεια τις ξεσκεπάζουμε, τις ανακατεύουμε με κουτάλι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 λεπτά ακόμα, να στεγνώσουν τελείως και να μείνουν με το λάδι τους.
- Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας να διαλυθεί.
- Πασπαλίζουμε τις πατάτες με τη φέτα και το σχοινόπρασο και τις περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών.
- Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 180°C και ψήνουμε το φαγητό για 15 λεπτά ακόμα να σταθεροποιηθεί το αυγό.
- Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει προτού το κόψουμε και το σερβίρουμε. Το συνοδεύουμε ιδανικά με χωριάτικη σαλάτα.









